Sander Janson

juni 28, 2016

Ik heb een aantal jaar geleden een nieuwbouwwoning gekocht en pas na 1 jaar hebben wij de tuin aangelegd. Dat hebben wij bewust niet in een keer laten doen, maar eerst de terrassen achter, toen de voortuin en daarna de vlonders in de achtertuin.

Wat ik vooral fijn vind aan Janson is de flexibiliteit die ze bieden. Daarnaast inventariseert Joost onze wensen en pas daarna gaat hij een ontwerp maken.

Ze zijn heel snel geweest, eerst moest de bovenste laag zand weggehaald worden en dat hebben ze met een kraantje gedaan. Daarna hebben ze met de vrachtwagen direct het benodigde zand geplaatst. Doordat het grove werk snel ging, was er al vlot resultaat zichtbaar.

Joost gaf ook goed advies. We hebben met hem samen in het tuincentrum gelopen en hij heeft ons meegenomen naar de groothandelsafdeling. Daar liet hij ons spelenderwijs zien welke plantjes we konden gebruiken in onze tuin. Hij gaf ook goed advies in de hoeveelheid. Zelf wil je al snel teveel meenemen, omdat het kleine plantjes zijn. Joost gaf als tip dat we echt minder nodig hadden, de planten moesten immers nog groeien!

Wat Joost ook goed deed, was tegels voor ons bestellen. Wij wilden graag tegels die hij niet op voorraad had. Hij heeft ze voor ons besteld en uiteindelijk ook geleverd. Ook heeft hij meegeholpen en tips gegeven over het ingraven van een watervalletje. Dat heeft hij niet aangelegd maar dat hebben we zelf gedaan. Vooraf heeft hij daar ook in meegedacht en niets extra’s voor gerekend.

Ik ben heel erg tevreden met Joost en zijn team.